Termeni si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Marrateh (tecxus.shopmania.biz)

Site-ul Marrateh (www.suduratm.ro) este operat de societatea MARRATEH, cu sediul in str. Scolii nr. 69, Timis, Covaci, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/105/2003. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Marrateh (www.suduratm.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.  Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

 

Garantia produselor

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului http://www.suduratm.ro/ beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Garantia este mentionata pe factura. Se acorda garantie pentru defecte de material si defecte de fabricatie. Nu se acorda garantie daca produsul a fost utilizat necorespunzator sau pentru  uzura.

Produsele defectate în perioada de garantie vor fi trimise cu un serviciu de curierat rapid la adresa: SC Marrateh SRL -  Covaci, str. Scolii nr. 69, jud. Timis (tel: 0722-658.226, email: ramona@marrateh.ro). Produsele vor fi însotite de documentele de achizitie (factura, certificat de garantie si de o descriere scrisa a defectului reclamat). Diagnosticarea se face în maxim 48 ore.

Repararea poate însemna: depanarea produsului, înlocuirea partiala sau integrala, returnarea contravalorii produselor în lipsa altor solutii.

Timpul de nefunctionare prelungeste în mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul receptionarii lui în unitatea de service pana la aducerea produsului în stare de utilizare normala si notificarea în scris în vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre consumator. 

 

Servicii post-vanzare

Produsele iesite din garantie pot fi reparate contra cost.

 

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

MARRATEH SRL isi rezerva dreptul ca, in cazul unor comenzi speciale, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, in baza unei facturi proforma. Dovada platii trebuie trimisa catre MARRATEH SRL la adresa de e-mail ramona@marrateh.ro. Acest comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului. Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii, livrarea efectuandu-se doar dupa achitarea integrala.

 

Politica de retur

Administratorul Marrateh (www.suduratm.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Marrateh (www.suduratm.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Orice cumparator poate returna orice produs achizitionat de pe website-ul http://www.suduratm.ro/ în termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul achizitionarii (data de livrare).

Nu se returneaza si nu se înlocuiesc produsele consumabile.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati prin email (la adresa ramona@marrateh.ro) sau prin posta (pe adresa SC MARRATEH SRL, Covaci, str. Scolii nr. 69, jud Timis), cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca.

Rambursarea se efectueaza dupa ce se primesc înapoi produsele, în ambalajul original, în stare de functionare si fara sa prezinte semne de uzura. Produsele trebuie sa fie însotite de toate documentele si accesoriile expediate. Expediati produsele sau înmanati-le direct la adresa SC MARRATEH SRL, Covaci, str. Scolii nr. 69, jud Timis, fara întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. În cazul in care produsul este returnat incomplet sau cu deteriorari si valoarea produsului s-a diminuat prin manipulari (altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor), magazinul online http://www.suduratm.ro/ îsi rezerva dreptul de a opri o suma de bani necesara aducerii produsului în starea initiala. Aceasta suma va fi comunicata clientului în momentul receptiei produsului de catre http://www.suduratm.ro/.

Restituirea contravalorii produselor se face în termen de maxim 14 zile din momentul receptionarii produselor. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala.

Taxele de returnare cad în sarcina clientului.

 

Livrarea produselor

Comanda dumneavoastra este preluata in zilele de luni-vineri intre orele 8-18. Comenzile sosite sambata si duminica vor fi procesate luni.

Produsele se vor livra prin curier rapid, la adresa mentionata de dumneavoastra in comanda.

 

Cost livrare

În cazul comenzilor de peste 400 lei transportul este gratuit in zona zero Sameday sau Fan Curier. Ne rezervăm dreptul de a alege curierul expediției.

Cost livrare estimativ:

  • Sameday 32 lei
  • Fan Curier 40 lei

Pentru produse agabaritice si materiale de adaos, costul de transport va fi calculat în momentul receptiei comenzii.

Toate costurile de mai sus sunt pentru adresele aflate in ZONA 0 a Sameday, respectiv Fan Curier


Frauda  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.Marrateh (www.suduratm.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Marrateh (www.suduratm.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Marrateh (www.suduratm.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Marrateh (www.suduratm.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Marrateh (www.suduratm.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email ramona@marrateh.ro